U bent hier: Home » Skidbouw

Skidbouw

Skidbouw vereist een intensieve samenwerking tussen diverse vakgebieden. Wanneer u interesse heeft in skids, dan kunt u altijd bij PCN terecht voor skidbouw. Binnen onze onderneming vindt een uitstekende samenwerking tussen de verschillende vakgebieden plaats, waardoor er een kwalitatief hoogwaardig turnkey-product ontstaat. De gehele skidbouw vindt plaats in onze moderne werkplaats. Hier worden de skids gefabriceerd, geïnstalleerd en beproefd.

Skidbouw zoals u het wilt

Wanneer u bij ons komt voor skidbouw, dan vinden wij het belangrijk dat wij u precies dat kunnen bieden wat u nodig heeft. De skids worden volgens uw wensen gebouwd, tot 15.000 kg, en compleet geleverd. Uiteraard houden wij bij de skidbouw rekening met al uw wensen en eisen, ook betreffende de verfspecificatie. Tevens bestaat de mogelijkheid om elektrotechnische voorzieningen door ons te laten installeren in onze werkplaats, waarna de skids volledig bedrijfsklaar kunnen worden getransporteerd. Kortom, wij bieden u een zeer complete dienstverlening op het gebied van skidbouw.

Contact

PCN is uw specialist in skidbouw. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van skidbouw? U kunt even verder kijken op onze website, waar u meer informatie vindt over onze mogelijkheden en kwaliteiten. Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel dan naar 010 – 426 62 99, mail naar info@pcnbv.nl of vul het contactformulier op onze website in. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op.