U bent hier: Home » Scheepsbouw Rotterdam

Scheepsbouw Rotterdam

Heeft u leidingwerk voor de scheepsbouw in Rotterdam nodig? Dan bent u van harte welkom bij PCN, zowel voor advies en ontwerp als voor prefabricage en montage. Wij hebben een ruime ervaring in het verzorgen van een veelzijdigheid aan systemen voor de scheepsbouw in Rotterdam. Wij bieden u dan ook graag een dienstverlening op maat, van schets tot eindproduct, voor de scheepsbouw in Rotterdam.

Perfecte leidingen voor de scheepsbouw in Rotterdam

De pijpschetsen voor de scheepsbouw in Rotterdam worden in onze werkplaats tot uitvoering gebracht door een team zeer ervaren specialisten. De leidingen voor de scheepsbouw in Rotterdam kunnen worden behandeld met diverse corrosiebehandelingen, als thermisch verzinken, lasprimer of verfsysteem, rilsaneren, abcite coaten en verrubberen. Hierna worden de pijpleidingen door het ervaren montagepersoneel snel en effectief gemonteerd en opgeleverd voor de scheepsbouw in Rotterdam.

Contact

Als ervaren onderneming hebben wij al veel kunnen betekenen voor de scheepsbouw in Rotterdam. Wanneer u interesse heeft in onze diensten en kwaliteiten voor de scheepsbouw in Rotterdam, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor een offerte, of voor meer informatie en advies. U kunt bellen naar 010 – 426 62 99, mailen naar info@pcnbv.nl of gebruik maken van ons online contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.