U bent hier: Home » Scheepsreparatie Rotterdam

Scheepsreparatie Rotterdam

Voor scheepsreparatie in Rotterdam en omstreken bent u van harte welkom bij PCN. Wij hebben een jarenlange ervaring in het verzorgen van kwalitatief hoogwaardige pijpleidingsystemen voor scheepsreparatie in de regio Rotterdam. Wij kunnen u dan ook altijd van dienst zijn met hetgeen u nodig heeft. Onder scheepsreparatie in Rotterdam en omgeving verstaan wij het modificeren, het repareren en het vernieuwen van alle voorkomende pijpleidingen(systemen) voor zeevaartschepen, offshore en binnenvaartschepen.

Uw partner in scheepsreparatie in Rotterdam

Voor een professionele scheepsreparatie in Rotterdam kunnen wij alle mogelijke materialen verwerken, als duplex, RVS, koper, aluminium, cunifer, yorcalbro en diverse staalkwaliteiten. Wij werken met een team flexibele vakmensen met jaren ervaring op het gebied van scheepsreparatie, en in Rotterdam bieden u graag onze 24/7 service aan. Wij komen niet alleen ter plaatse voor scheepsreparatie in Rotterdam, maar kunnen de werkzaamheden uitvoeren in binnen- en buitenland, zowel voor rederijen als voor scheepswerven.

Contact

Bent u nog op zoek naar een professionele partner voor scheepsreparatie in Rotterdam? Wij staan graag voor u klaar met een dienst op maat, tegen een aantrekkelijk tarief. Voor iedere scheepsreparatie in Rotterdam stellen wij graag een vrijblijvende offerte op. Tevens kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of advies. Bel dan naar 010 – 426 62 99, mail naar info@pcnbv.nl of maak gebruik van het online contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.