U bent hier: Home » Drukvaten

Drukvaten

Wanneer u drukvaten nodig heeft, dan verwacht u een hoogwaardige kwaliteit en een hoge mate van duurzaamheid. U wilt altijd kunnen vertrouwen op de goede eigenschappen van de drukvaten. Wij nodigen u uit even verder te kijken op de website van PCN. Als ervaren onderneming kunnen wij u altijd van dienst zijn met uitstekende drukvaten, tegen een aantrekkelijke prijs. Kortom, u profiteert bij ons altijd van een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

De productie van de drukvaten

Wij produceren drukvaten en tanks voor zowel offshore als industrie. Hierbij gaan wij geheel volgens uw specificatie te werk. De drukvaten worden vervaardigd in onze eigen werkplaats, waar wij beschikken over het nodige materieel van hoogwaardige kwaliteit. Zo kunnen wij de drukvaten volgens de gewenste procedure lassen en testen. Uiteraard zijn de mogelijkheden breed. U kunt bij ons terecht voor drukvaten met een inhoud van minimaal tien tot maximaal 20.000 liter.

Contact

Heeft u interesse in drukvaten en wilt u hiervoor een beroep doen op onze mogelijkheden en kwaliteiten? Wij stellen uiteraard graag een vrijblijvende offerte voor u op. Ook voor meer informatie of advies over de drukvaten kunt u contact met ons opnemen. U kunt bellen naar 010 – 426 62 99 of mailen naar info@pcnbv.nl. Tevens kunt u gebruik maken van het online contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op.