U bent hier: Home » Leidingwerk

Leidingwerk

Voor leidingwerk bent u aan het juiste adres bij Pijpleidingen en Constructies Nederland, PCN. Wij zijn een toonaangevende onderneming op het gebied van leidingwerk voor de maritieme sector, de offshore en het industriegebied. Wij kunnen u onder meer van dienst zijn met scheepsreparatie, skidbouw, apparatenbouw, de constructie van pijpleidingen, hydrauliek leidingwerk en pijpleidingmontage. Kijkt u gerust even verder op onze website voor meer informatie over onze diensten en mogelijkheden.

Kwalitatief hoogwaardig leidingwerk tegen een aantrekkelijke prijs

Wij vinden het belangrijk dat al onze klanten optimaal tevreden zijn over ons leidingwerk. Wanneer u een beroep doet op onze diensten voor uw leidingwerk, dan zorgen wij voor een maatwerk service en leveren wij u kwalitatief hoogwaardig leidingwerk naar wens. Wij hanteren concurrerende prijzen, waardoor u altijd profiteert van een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Contact

Bent u nog op zoek naar een ervaren onderneming die zich heeft gespecialiseerd in leidingwerk? Dan staan de vakmensen van PCN graag voor u klaar. Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen wanneer u interesse heeft in leidingwerk. U kunt ons bereiken door te bellen naar 010 – 426 62 99 of te mailen naar info@pcnbv.nl. Tevens kunt u gebruik maken van het online contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op.